La nova sobrecàrrega ‘El poble empoderat’ ja figura davant l’Ajuntament d’Olot

Només començar el segle XX, el pintor italià Giuseppe Pellizza va elaborar el quadre ‘El quart estat’. La referència s’ha de buscar en la Revolució Francesa on el concepte de quart estat es va començar a anomenar la classe més pobra de la societat. En aquest sentit, l’Assemblea d’Artistes de la Garrotxa va presentar aquest dilluns a la tarda una nova sobrecàrrega, en concret, la número 36.


Xevi Roure, membre de l’Assemblea d’Artistes de la Garrotxa: És un quadre germà de la càrrega, perquè també representa el món obrer i la revolta de començament de segle. Hem volgut fer un viatge en el temps.

Una peça elaborada de forma conjunta per l’assemblea i que buscava començar l’any de forma optimista.

Xevi Roure, membre de l’Assemblea d’Artistes de la Garrotxa: Vam plantejar de presentar una peça optimista per començar l’any i un homenatge a tota la gent que s’ha mobilitzat durant tots aquests anys.

L’Assemblea d’Artistes de la Garrotxa té la intenció de seguir presentant els diferents treballs durant aquest any 2022.

x