El Concert de Nadal obrirà la nova temporada musical d’Olot Cultura

A Olot es podran escoltar un gran conjunt de propostes que formen part de la nova programació d’Olot Cultura durant el primer semestre de l’any. El Concert de Nadal, de fet, obrirà el calendari aquest mateix dissabte.

Jordi Serrat, programador musical d’Olot Cultura: La nostra principal idea és fer una programació eclèctica. Una gran carta de colors. A diferència de l’any passat, ens anem obrint geogràficament.

Entremig podrem escoltar a diferents artistes com Lídia Pujol o al pianista armeni Levon Avagyan, guanyador del prestigiós concurs Maria Canals. Una proposta musical també molt especial és Volosi, una formació excepcional de corda que es pot veure molt poc a Catalunya. A escala més local, també visitaran la ciutat, Clara Peya, Caïm Riba.

Jordi Serrat, programador d’Olot Cultura: Ara en aquest temps sobretot en interiors, com el Teatre Principal. Procurem que cada proposta tingui el format que li és més adient.

El Jazz Olot porta, a més, tres propostes amb Marco Mezquida, Momi Maiga i Xan Campos a la Sala el Torín, tot i que no tots els concerts de l’any seran en aquest espai. La temporada musical conclourà el 18 i 19 de juny amb la celebració del Dia de la Música, amb dues propostes, la Carola Ortiz i l’Anna Ferrer. Les entrades ja estan a la venda.

x