Turisme Garrotxa analitza l’accessibilitat de l’oferta turística de la comarca

Turisme Garrotxa analitzarà el grau d’accessibilitat de l’oferta turística de la comarca. En concret, un total de 50 establiments, com restaurants i hotels, i un conjunt d’indrets d’interès turístic, com ara, museus o itineraris, i d’interès cultural.

Gemma Canalias, presidenta de Turisme Garrotxa: Realment serà un gran valor, perquè tindran un informe de les millores que poden fer. Això permetrà millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat funcional i de l’estada.

A més, properament s’analitzaran més establiments i indrets d’interès, com albergs, cases de colònies, comerços, i fins i tot, taxis.

Gemma Canalias, presidenta de Turisme Garrotxa: No estem parlant només de l’accessibilitat en les entrades. Les cartes dels restaurants si tenen braile o si tenen alguna llum més forta per a les persones que són sordes.

L’acció forma part del Projecte per la Millora d’Accessibilitat Turística ‘La Garrotxa per a Tothom’. El projecte està finançat pel FEDER, el Fons de Desenvolupament Regional Europeu, que en aquest cas, hi ha aportat un total de 7.250 €.

x