Àlex Feliu acaba la setena etapa del Dakar amb una proesa a tres rodes i escala fins la vuitena posició

Àlex Feliu segueix viu al Dakar al final de la setena etapa. El pilot garrotxí està fent un gran ralli amb una escalada a la classificació que el situa vuitè. El gran objectiu de l’Àlex Feliu en quads era i segueix essent acabar el Dakar, però el que està aconseguint a nivell de resultats és molt meritori.


La setena etapa la va acabar en onzena posició… de miracle. Amb un temps de sis hores, 37 minuts i 52 segons, Feliu ha acabat l’etapa a tres rodes després de rebentar una llanta a quinze quilòmetres de la meta. Ja acumula més de 45 hores de conducció i és vuitè a la general de la seva disciplina, que lidera el francès Alexandre Giroud. Aquestes eren les seves impressions després d’estar al límit de l’abandonament en l’Especial.