Arriben les esperades rebaixes d’hivern als comerços d’Olot

Les esperades rebaixes d’hivern van arrencar de forma oficial aquest divendres. Són la cirereta del pastís que posen punt final a la campanya de Nadal.

Jordi Rovira, membre de l’Associació de Comerciants d’Olot: La gent ha passejat bastant per la ciutat. Crec que s’han fet compres bastant bones. 


Beatriz Ruiz, treballadora de Culinàrium: En aquest segon dia de rebaixes estem tenint bastant afluència de gent. Tenim molts productes rebaixats. Al màxim és de 50% de descompte.

En aquest sentit, les botigues i comerços apliquen descomptes i promocions durant tot l’any. Per tant, les rebaixes, que van sorgir per donar sortida a l’estoc de temporada, encara tenen sentit?

Jordi Rovira, membre de l’Associació de Comerciants d’Olot: Normalment, el comerç tradicional no fa descomptes. Trencaríem la inèrcia de les vendes normals. Durant el Nadal s’han fet vendes importants. Ara quan comencem les rebaixes és quan comencem els descomptes.

Gemma Bosch, propietària de Canadà House: Ha sigut una mica fluixet, suposo que perquè abans de Reis ja havíem fet campanya de pre-rebaixes, no hi ha hagut tanta afluència de gent.

Unes rebaixes que acabaran a principis de març.

x