Xumetra anota el gol de la victòria de la UE Olot a Castelldefels (0-1)

Com si el temps no hagués passat, Xumetra decidia així per a l’Olot a passada de Blázquez. En el redebut del de l’Estartit amb l’Olot, el davanter va demostrar que el vermell li va de maravella. Titularitat, gol i cap a la banqueta. La Unió Esportiva Olot comença d’allò més bé el 2022 amb una victòria de gran valor a Els Canyars.


L’equip saltava al terreny de joc amb un onze de luxe, amb Carles Mas i Ayala a l’eix defensiu, un Ot Serrano superlatiu al mig del camp i amb Arranz, Ferrón i Xumetra a l’atac. A Castelldefels només hi faltaven Kilian i Ferri, baixes per Covid.

Durant la primera meitat no hi va haver massa ocasions destacables. Xumetra ho intentava al límit del descans, però no podria  marcar. A la represa, el matx va pujar de revolucions i van començar a arribar les oportunitats clares de gol. Ferrón es topava amb el pal dret de la porteria local al minut 57. Avisava l’Olot del perill que podia fer. La clau, però, la va tenir la societat Blázquez-Xumi. El de Besalú combinava ràpid per banda, posava la pilota al segon pal pel de l’Estartit i l’antiga societat de Segona B donava els seus fruits. 0-1 i cap a casa als Canyars, en un matx on el tècnic Albert Carbó va donar entrada a Zaka, Enric Vallès i Moha per buscar més atac però el marcador no es va moure. Al tram final, protagonisme pel porter Batalla, que es lluïa amb una excel·lent reacció en l’últim minut en una falta llunyana del Castelldefels.

Tres punts més importantíssims en un terreny de joc complicat i lideratge de la Unió Esportiva Olot, que aprofitava l’empat del Peralada i ara té els mateixos punts que el Girona B, que ha va superar l’Hospitalet per 2-1.

 

 

 

 

x