Més de 9.000 persones han accedit a la pista de gel de la plaça Major d’Olot aquest Nadal

Bona acollida de la pista de gel a la plaça major en el seu desè any a la ciutat. En concret, un total de 9.017 persones han utilitzat les instal·lacions. La xifra representa un augment del 23% respecte a l’any 2019. L’any passat, la pista no es va posar en marxa per mesures de contenció en contra del coronavirus.


Segons l’Ajuntament, una mitjana de 360 persones al dia han patinat a la Plaça Major. Aquest any, a més, s’ha registrat el dia amb més activitat en les deu edicions de la pista. Va ser el dissabte 18 de desembre i van entrar 539 persones. Com cada any la pista s’ha obert a les escoles d’Olot. Més de 800 escolars de 4t, 5è, 6è de primària i 1r d’ESO han pogut patinar gratuïtament els dies previs a Nadal.

Sussanna Pujol: Hem vingut aquí amb els amics. Als nens els agrada molt patinar i ens ho hem passat molt bé.

Èric Molas: M’ha agradat, perquè feia molt que no patinava.

Paula Boix: Perquè és molt divertit.

El regidor de Promoció, Estanis Vayreda, ha destacat “el bon ambient que ha portat al centre de la ciutat durant tots aquests dies”. La pista de gel s’inclou dins l’estratègia de promoció global de la ciutat.

x