El Teatre Principal acollirà quatre espectacles infantils el febrer i març

L’Institut de Cultura d’Olot ha preparat una nova programació per al públic de 7 a 12 anys. El Teatre Principal acollirà així quatre espectacles infantils entre el febrer i el març.

Ester Forment, Teatre Principal d’Olot: Hem volgut ajuntar al febrer i març quatre espectacles. Sempre intentem tenir una programació molt variada d’estils i d’edats.

El primer espectacle aterrarà el 5 de febrer de la mà de la companyia NyamNyam. ‘Carboni 14’ consisteix en passar una estona amb objectes que tenen vida pròpia i entendre com ens hi relacionem. Frank, de Teatre Lliure, explicarà el 19 de febrer el franquisme als nens i nenes en un espectacle basat en el conte homònim de Ximo Abadía.

Per altra banda, el 8 de març arribarà Amazones, de l’Agrupación Señor Serrano. Una proposta que convida els infants a reflexionar sobre desigualtats i injustícies socials a partir dels mites clàssics. I per últim, el 19 de març, es podrà veure la instal·lació ‘la Biblioteca de la curiositat infinita, que alhora serà un espectacle,

Ester Forment, Teatre Principal d’Olot: Aquestes companyies s’han anat fent grans i han vist que també cal aquest tipus de teatre més contemporani i reflectiu per als nens i nenes.

Les famílies disposen de l’opció d’adquir el paquet que inclou els quatre espectacles amb un preu rebaixat.

x