Entren a robar al magatzem de la UE Castellfollit i el local de la petanca i causen greus danys materials

A Castellfollit de la Roca, la paret que separa el garatge i el local de la Petanca de la Unió Esportiva Castellfollit ha quedat greument malmesa per l’acció d’un o diversos individus. Dissabte al matí, el president i alguns membres del club van assistir al terreny de joc per aplanar el camp i es van trobar amb la destrossa. L’Ajuntament de Castellfollit de la Roca ha interposat una denúncia davant els Mossos d’Esquadra perquè obrin una investigació.

Miquel Andujar, president de la UE Castellfollit: Pel que sembla ser van entrar al garatge on hi tenim el cotxe per aplanar el camp, van xafar la paret que dona a un local que teníem per fer reunions. L’única cosa que podien trobar són els trofeus del club.

Els Mossos d’Esquadra van accedir al lloc dels fets dilluns, però, de moment, no han rebut cap més notificació. També van manipular les càmeres de seguretat. El president del club va lamentar de forma absoluta l’acte vandàlic.

Miquel Andujar, president de la UE Castellfollit: Sembla que sigui un camp lliure i que tothom pugui fer el que vulgui.

També va assegurar que la reparació costarà diners públics dels veïns del poble.

x