L’Associació de Veïns de Sant Miquel vol reunir-se amb l’ajuntament, un any després d’implantar les mesures de pacificació

Aquest dimecres fa un any que van començar les obres de pacificació del trànsit al barri de Sant Miquel d’Olot. Alguns carrers van passar a ser de sentit únic, i es van fer actuacions pensades per donar preferència als vianants i reduir la presència de cotxes.

El projecte, que formava part de les accions del Pla Integral d’Accions de Millora i s’havia aprovat dins el Consell de Barri, no va agradar a tothom, perquè menys trànsit també volia dir, menys activitat comercial. Un any després, una de les parts implicades, l’Associació de Veïns de Sant Miquel, creu que els canvis han estat beneficiosos per la majoria, però admeten que hi ha aspectes a millorar.  

Míriam Borda, Associació de veïns de Sant Miquel: “Hi ha un canvi al barri, hi ha menys moviment de cotxes però s’han tancat botigues, això és negatiu. El carril bici, tot i que s’utilitza força, és un embolic.”

Per això demanen una reunió de balanç amb l’ajuntament, a qui retreuen la lentitud d’acció.

Juan Correa, Associació de veïns de Sant Miquel: “La política va muy lenta. Se comprometieron a tener un semáforo en Almogàvers que és un problema porque los que entran y los que suben tinen que salir por allí, y no se ha echo.”

Sobre les discrepàncies que hi ha hagut en el projecte, l’Associació de Veïns creu que s’haurien pogut evitar fent més difusió de les accions participatives que es fan al barri.

x