Diverses temptatives de robatori posen en alerta els veïns del Morrot-Pla de Baix d’Olot

Olot ha viscut els darrers dos mesos diverses temptatives de robatori en domicilis, en aquesta ocasió, al barri del Morrot Pla de Baix. Els veïns han comunicat els fets a la policia i s’han organitzat a través d’un grup de Whatsapp per informar si veuen quelcom fora de l’habitual. Alguns d’ells han explicat a OLOT TELEVISIÓ que els fets es van començar a perpetrar almenys des de mitjans de novembre, quan els lladres van intentar accedir en una casa i, segons han explicat, ho haurien aconseguit en un altre cas. Els Mossos d’Esquadra han comunicat a Les Notícies que no tenen cap denúncia recollida en aquest sentit.

Segons han explicat els veïns, el 19 de desembre a la tarda els lladres haurien intentat entrar en un altre habitatge quan ja s’havia fet fosc, aprofitant que els residents havien deixat el domicili durant una mitja hora per fer encàrrecs. Llavors els individus van arribar a forçar una de les finestres de la casa, com han explicat els propis afectats.

La matinada del 31 de desembre, els lladres ho van tornar a intentar novament a l’avinguda del Morrot sense consumar el robatori, segons han informat els afectats. Els residents tenien una alarma exterior instal·lada que es va activar a les quatre de la matinada quan algú rondava molt pròxim a l’habitatge. Els afectats han comunicat aquest darrer intent de robatori a la Policia Municipal d’Olot, juntament amb una descripció i la fotografia de dos individus que els veïns van considerar sospitosos. Diverses persones els havien vist rondant pel barri darrerament i en diferents moments. Segons expliquen els veïns, es tracta de dues persones de sexe masculí, aparentment majors de 40 anys i propers al metre 70 d’alçada. Un d’ells portava barba i duia una gorra en el moment de ser vist. L’altre no portava barba i tenia el cabell fosc i ondulat. La Policia Municipal ha traslladat la comunicació a l’ABP dels Mossos d’Esquadra d’Olot.

x