El CN Barcelona, sense Blai Mallarach, perd el partit d’anada de les semifinals de l’Euro Cup davant el Sabadell (10-12)

El Club Natació Barcelona de waterpolo del garrotxí Blai Mallarach va perdre aquest dimecres en el partit d’anada de les semifinals de l’Euro Cup contra el Sabadell.


Tot i que el partit va arribar al descans amb empat a cinc en el marcador, en el tercer període els sabadellencs van aconseguir un parcial de 7 a 1. Al darrer quart el Club Natació Barcelona va fer una gran remuntada, amb un parcial de 4 a 0, però tot i així l’equip on juga Blai Mallarach es va quedar a un pas de la remuntada, perdent per 10 gols a 12. El Club Natació Barcelona arribava amb baixes destacades a aquest partit, com la del mateix Blai Mallarach, per culpa del Coronavirus. També va ser baixa el porter Iñaki Aguilar. Tots dos, peces clau per l’equip. El partit de tornada es jugarà d’aquí a gairebé un mes, a la piscina del Sabadell. Per conèixer quin equip jugarà la final d’aquesta competició europea s’haurà d’esperar al 9 de febrer, quan es jugarà el partit de tornada. El primer partit de l’altre semifinal, entre el Palermo i l’Ortigia italians no es va poder jugar per culpa del COVID.

 

Foto: CN Barcelona (@CNBARCELONA)

x