Salut automatitza les altes per covid al setè dia per descongestionar els CAP

La sisena onada de la COVID segueix col·lapsant els centres d’Atenció primària. Aquest dimecres, el Departament de Salut ha presentat un seguit de mesures destinades a agilitzar els tràmits per alliberar els professionals sanitaris d’aquestes activitats, prioritzar l’assistència sanitària i facilitar les gestions als ciutadans.


A partir  d’avui, les persones que sol·licitin la baixa per COVID obtindran l’alta automàticament 7 dies després, un cop acabat l’aïllament, directament a La Meva Salut. Si passat aquest període o abans, la persona encara té símptomes o es troba malament, haurà de contactar amb el CAP perquè valorin el seu cas.

Salut ha xifrat en 123.406 les baixes laborals obertes, en aquests moments, per covid-19 a Catalunya.

x