La UE Olot vol seguir allargant el seu bon moment amb la 5a victòria seguida

La Unió Esportiva Olot s’estrena a casa aquest 2022 diumenge a partir de dos quarts de cinc de la tarda. Ho fa en un gran moment: amb quatre victòries consecutives en les darreres quatre jornades i com a campió d’hivern.


Albert Carbó, entrenador UE Olot: És on volem estar però és una dada anecdòtica, ja que el que volem és ser campions a finals de temporada.

El Vilafranca està fent una bona temporada i arriba a Olot des de la sisena posició a la classificació. En el partit de la primera volta els d’Albert Carbó només van poder treure un punt contra aquest rival.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: Amb pilota es relacionen bé i sense, estan en treballat. Ordenats des d¡un mateix posicionament i a la contra tenen jugadors perillosos, com ens van demostrar en el partit de la primera volta.

Un Vilafranca que arriba tocat pel coronavirus, i és que des de setmanes ha estat afectant i molt a l’equip. Per part de la Unió esportiva Olot, Ferri i Kilian Villaverde ja s’han recuperat, també, del COVID; i l’equip només compta amb la baixa per lesió d’Albert Blázquez en defensa.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: Sí que tenim la baixa de Blázquez, que l’altre dia va acabar de quedar tocat del tendó, que ja portava arrossegant de tota la temporada. El tindrem dues o tres setmanes de baixa.

El club fa una crida a l’afició a venir animar aquest diumenge, on els jugadors del primer equip lluiran, en partit oficial, la samarreta del centenari.