L’Hoquei Olot torna a la competició rebent el Sant Just aquest dissabte (19.30h)

L’Hoquei Olot torna a la competició aquest dissabte a l’OK Lliga Plata. Ho farà jugant a casa contra el Sant Just, un dels equips forts de la competició i situat a la part mitja de la taula. Els de Jordi Garcia afronten el duel amb forces baixes: la de Joan Sedano per lesió, la de Lluc Jiménez per sanció i amb el dubte de Nil Rodríguez, amb molèsties. S’espera que Marc Prat sí que pugui jugar, tot i que surt d’aïllament després d’haver passat el Coronavirus. Així valorava l’entrenador d l’Hoquei Olot el rival i les opcions del seu equip en aquest segon tram de temporada.


Jordi Garcia, entrenador Hoquei Olot: És un equip que tenen 4 jugadors molt experimentats que juguen a OK Lliga Plata i més amunt. I l’altre part de l’equip, amb jugadors més joves, que han estat en seleccions. Al final nosaltres hem de seguir millorant. Al principi de lliga ens va costar adaptar-nos a la categoria i crec que anem millorant. I jo crec que ara a la segona volta tindrem el nostre premi. Tranquil·litat i partit a partit. Estem fora del descens i ens vindran els resultats; n’estic convençut.

Dilluns en el programa La Banqueta d’aquesta casa Aniol Mangas comentava com de bé s’estan sentint els jugadors amb Jordi Garcia d’entrenador i la proposició de renovar-lo una temprada més. Doncs bé, el mateix Jordi Garcia confirma aquesta intenció i com de bé s’hi troba al club. Ara bé, tal i com diu, ara és moment d’estar centrats en la temporada i aconseguir la salvació.

Jordi Garcia, entrenador Hoquei Olot: Jo estic molt a gust. M’estan tractant molt bé i per suposat que és un plantejament el renovar, tot i que és d’hora. El club m’ho ha proposat. Jo ara estic centrat amb els partits, però se que el club vol seguir apostant amb mi i jo ho tindré molt en compte. I segur que arribarem a bon port perquè hi estic molt bé aquí. No se’m passa res més pel que no sigui seguir, l’any que ve.

 

x