El Bosc de Tosca supera un Besalú que lluita fins al final (4-2)

Derbi a l’alçada de les expectatives aquest dissabte a la tarda a la Zona Esportiva de Bosc de Tosca entre els amfitrions i el Besalú. Un Bosc de Tosca que continuava amb l’objectiu d’allargar la ratxa de partits sense perdre i que ho ha aconseguit amb una victòria per 4 a 2 en un tram final molt ajustat. Ramon Masó l’enviava fora en la primera aproximació del partit pel Bosc de Tosca. El primer no ha tardat gaire en arribar. Àlex Darnés ha endreçat la bola al fons de la xarxa amb una molt bona acció indiviudal al minut 22. Cinc minuts més tard, Darnés ha tornat a veure porteria amb una excel·lent rematada, però és que un minut després, ell mateix ha aconseguit al hat-trick. Minut 28 a Bosc de Tosca i 3 a 0 per als locals. El Besalú ha tret el caràcter amb alguna acció aïllada, però sense crear molt de perill. Al minut 31, els visitants han marcat, però l’assistent ja havia aixecat la bandera per fora de joc.

El Besalú ha sortit a la segona meitat amb ganes de tenir més control sobre la pilota i així ha sigut durant uns minuts. Jepi ha entrat per Ramon Masó en el primer canvi del partit. Darnés ha donat el quart gol a Uri Santos al minut 60 que sentenciava el partit o això semblava. En cinc minuts, el Besalú ha retallat distàncies. El primer al minut 67 i el segon, al 72, se l’ha fet en pròpia porteria un Bosc de Tosca que ha rebut un gerro d’aigua freda. El tram final ha sigut més intens, tot i que no s’ha pogut veure cap més gol.

Jan Miquel Salavedra, entrenador del CEF Bosc de Tosca: Sempre ha costat molt contra el Besalú. Sempre hi ha rivalitat. Tot i que ens hem posat 3 a 0 en el marcador, costa.

Manel Puigvert, entrenador del CE Besalú: No et pots desconnectar. Si et desconnectes a nivell tàctic i hi ha alguna línia que està descoordinada, filtren pilotes, són molt bons en passada i controls. Ha sigut una mica això.

12 jornades sense perdre per al Bosc de Tosca.

x