L’Hoquei Olot aconsegueix una victòria de prestigi davant el Sant Just (2-1)

L’Hoquei Olot va començar 2022 de la millor manera: imposant-se a un dels millors equips del grup sud de l’OK Lliga Plata, el Sant Just. El partit va començar amb ocasions pels de Jordi Garcia, però qui es va avançar en el marcador va ser el sant Just, gràcies a aquesta diana de Borja López.


L’Hoquei Olot, però, no es va arronsar, i Joan Mangas va aprofitar aquesta bola dins l’àrea per posar l’empat. Encara a la primera part, Aniol Mangas va veure targeta blava en aquesta acció i el Sant Just va poder tornar-se a posar per davant. Però Guillem Raurell va aturar la falta directa a Joan Pujalte.

A la segona part el protagonista va ser per Marc Prat, que ja va avisar en aquest llançament llunyà. Poc després, aconseguiria aquest autèntic golàs, que servia per posar l’Hoquei Olot per davant en el partit. El Sant Just arribaria, després a la desena falta i Ferran Sacrest va tenir l’opció de sentenciar pràcticament el partit en aquesta falta directa, que se’n va anar al pal. Els de Jordi Garcia van haver de patir fins al final, però van aconseguir segellar la tercera victòria del curs.

Jordi Garcia, entrenador Hoquei Olot: Un partit molt bo. Crec que hem set superiors a l’equip contrari, tot i que en els últims minuts, amb les ganes de guanyar, ens hem tancat una mica, també perquè ells han posat 5 jugadors a l’últim minut de partit i hem hagut de treure algunes boles que eren gairebé a dintre la porteria, però avui també hem tingut la sort que molts altres dies no havíem tingut. És veritat que en alguns moments hem deixat de jugar una mica pel respecte o por al rivals, però crec que avui hem sabut temporitzar bé el partit. Quan atacar, quan tenir més possessions llargues, quan anar de contres etc.

Ferran Pujalte, entrenador Sant Just: No me’n vaig amb gaires bones sensacions perquè l’equip no ha estat bé. Se’ns han escapat tres punts i res a dir, l’Hoquei Olot han estat millor que nosaltres. Hem estat parats, amb poca intensitat. Impotents, perquè des dels primers minuts hem vist que no érem capaços de guanyar terreny a l’Olot: ni ofensivament, ni defensivament.

Aquesta victòria deixa l’Hoquei Olot a la novena posició del grup sud de l’OK Lliga Plata, quatre punts per sobre del descens.

 

x