La UE Olot goleja el Vilafranca amb un gran hat-trick d’Arranz (5-1)

Cop de puny sobre la taula d’una Unió Esportiva Olot que ha aconseguit una gran victòria aquest diumenge a la tarda davant el Vilafranca.


El conjunt d’Albert Carbó ha golejat els visitants per 5 gols a 1 amb un gran hat-trick d’Arranz i dues dianes més de Xumetra i Kilian. L’inici del partit l’ha tingut dominat un Olot que ha volgut sortir amb la pilota controlada. Xumetra ja ha avisat al primer minut. El Vilafranca ha arribat de forma clara al segon pal, però no ha pogut materialitzar la jugada. El primer gol ha arribat de les botes del nou vingut Xumetra, que ha definit molt bé una passada d’Eloi Amagat al minut 16. L’Olot demostrava ser líder i és que cinc minuts després, la bala de l’Estartit li ha donat el segon a Arranz. Al 33, el pal ha impedit que Ferrón s’apuntés a la festa. Quina llàstima.

A la represa, Arranz ha aprofitat un refús del porter per ampliar l’avantatge. 3 a 0 per als locals, que aquesta tarda debutaven amb la camiseta del centenari del club. Collado ha aprofitat un error de Batalla per retallar distàncies al 60. El gol no ha desactivat als amfitrions, que al minut 69, han posat el quart a l’electrònic. Callís l’ha centrada perquè Arranz marqués el seu tercer gol de la tarda. Carbó ha donat entrada a Moha, Vilanova i Kilian, que ha marcat el cinquè només entrar al terreny de joc.

Cinquena victòria consecutiva de l’Olot, que es col·loca líder en solitari.

x