Reparen el radar de l’Avinguda Sant Jordi: “És una bretolada més. Si en un punt està justificat un radar, és aquí”

A l’avinguda Sant Jordi s’hi estan fent actuacions per tal de pacificar-hi el trànsit. Una de les més visibles és aquest radar.


És el segon que s’instal·la a en aquest carrer, que ja disposa d’un altre aparell a l’alçada de la Moixina. Calibrat a 30 quilòmetres per hora, havia d’entrar en funcionament el primer dilluns de l’any però no va ser així perquè algú el va sabotejar. El radar va aparèixer amb els visors trencats i l’Ajuntament ja l’ha hagut de reparar. Segons l’alcalde d’Olot, Pep Berga, es tracta d’un fet aïllat al qual no li volen donar més importància de la que té una bretolada qualsevol. En tot cas, recorda quin és el sentit i l’objectiu d’aquests aparells a la ciutat, i creu que en aquesta ubicació, la seva funció està més justificada que mai.

Pep Berga, alcalde d’Olot: “Es tracta del tram més habitat, amb una escola i amb una convivència entre camions i mainada. Fins ara ha estat un miracle que no hagi passat res. Hem d’evitar que els vehicles circulin més ràpid del compte en aquella zona. Si en una zona un radar està plenament justificat, és aquesta”.

x