Una desena de persones participen al taller d’aquarel·les florals del Museu dels Sants d’Olot

Quin color tenen les flors? Es pot extreure un pigment del mateix color que un pètal, per exemple? La desena de persones que van participar a l’últim taller del Museu dels Sants ho van descobrir gràcies a Dandelion i el seu taller d’aquarel·les florals.


Edurne Bordas, Dandelion: “El tema de les plantes m’ha interessat molt i he anat sempre veient diferents possibilitats. Ara des de fa un temps he descobert que algunes plantes o flors poden ser pictòriques i és explorar una mica tot aquest àmbit. Aquí al taller estem fent pintures naturals amb flors.” 

Aquesta activitat, forma part de la sèrie de tallers sobre artesania que el museu olotí promou des del 2021, amb l’objectiu d’esdevenir un centre dinamitzador d’iniciatives relacionades amb l’artesania. En aquesta ocasió, hi van assistir una desena de persones.

Gil Danès: “Bàsicament per dues coses, una que m’interessa molt el tema floral, la comunió de la natura amb el color; i per l’altre sóc força aficionat al dibuix i a la pintura.”

Dolors Fortis, participant: “M’agrada provar-ho tot i com que m’agrada molt l’aquarel·la he vingut a provar-ho. Jo pensava que vindríem a pintar alguna cosa però ens està ensenyant la combinació de les flors, els pètals, la combinació que surt barrejat amb coses, etc. és molt interessant.”

Aquests tallers són tots gratuïts, però cal agafar una entrada per controlar-ne l’aforament al web d’Olot Cultura.

x