El gol, l’amic de Sergi Arranz

Sergi Arranz va arribar a la UE Olot aquesta temporada procedent del Terrassa i amb l’objectiu de quedar campió. I la veritat és que les coses no li estan anant malament al figuerenc. En les 19 jornades jugades, ja porta 14 gols i és el màxim golejador en solitari de la competició. Diumenge contra el Vilafranca, va demostrar perquè és el ‘killer’ de l’equip, amb un hat-trick digne dels millors davanters.


Sergi Arranz, jugador de la UE Olot: Sabia que després de passar el covid em costaria una mica. Si tenia una ocasió de gol havia d’anar a dintre.

Albert Carbó, entrenador de la UE Olot: Ell diu sempre que ha vingut aquí a fer gols. Intentem relacionar l’equip. Tenim futbolistes ofensius amb molt de gol. Molt content per ell. S’ho mereix.

L’arribada de Xumetra en aquest mercat d’hivern no ha fet més que beneficiar-lo i si no mirin quina assistència li va donar per marcar el segon contra el Vilafranca. Connexió de luxe que de ben segur donarà molts gols a l’afició olotina aquesta temporada. Una temporada que prosseguirà diumenge a Figueres, en un matx molt especial per Arranz.

Sergi Arranz, jugador de la UE Olot: Jo he nascut allà i sóc d’allà. Sempre a un li agrada tornar a casa seva. Per mi és el partit més important de l’any.

Encara queda la majoria d’una exigent segona volta, tot i que, de moment, els objectius del figuerenc s’estan complint.

x