S’aixeca el toc de queda a partir de dijous a la mitjanit

Novetats pel què fa a les restriccions per mirar d’aturar l’expansió del coronavirus. El confinament nocturn s’acaba a partir d’aquest dijous a les 12 de la nit, però continuen vigents la limitació de 10 persones en les reunions socials, la reducció d’aforaments i el tancament de l’oci nocturn. El govern només aixeca el toc de queda i manté la resta de restriccions. Les mesures vigents, com el propi toc de queda, són les que es van anunciar el 20 de desembre de l’any passat i s’havien d’acabar el 7 de gener, però es van prorrogar dues setmanes més. Finalment la capacitat màxima al’interior de bars i restaurants continua en un 50%, mentre que l’aforament en comerços i empreses de serveis es manté en el 70%, el mateix percentatge que als equipaments esportius tancats.

x