Glòria Bassets agafarà aquest dissabte el relleu de Núria Batallé a la presidència d’Òmnium Garrotxa

Si fa una dies el president nacional d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, anunciava que deixa el càrrec, en l’àmbit local la presidenta de la delegació de l’entitat a la Garrotxa agafa el mateix camí. Un pas al costat que Núria Batallé fa aprofitant l’assemblea que s’ha de celebrar aquest dissabte i on ha decidit no presentar-se a la reelecció.


Núria Batallé, presidenta d’Òmnium Garrotxa: “És una entitat que absorbeix molt i l’esgotament es fa evident. Crec que necessitem gent fresca al capdavant”.

Batallé valora molt positivament la seva etapa  al capdavant de l’entitat, en uns anys de manifestacions, protestes, lluita, defensa del català, de la llibertat d’expressió i amb l’afegit de les dificultats que ha portat la pandèmia. Tot i així el creixement d’Òmnium Garrotxa ha estat gairebé sempre ascendent, i ara mateix l’entita compta amb uns 2.600 socis i sòcies.

La substituta de Núria Batallé al capdavant d’òmnium Garrotxa serà, si l’assemblea de dissabte així ho ratifica, la metgessa Glòria Bassets. Un relleu que l’actual presidenta veu amb molt bons ulls.

Han estat quatre els anys de Batallé com a presidenta, i ara tocarà ajudar des d’un segon pla a la propera junta directiva, que es decidirà en una assemblea telemàtica el proper dissabte a les 18h, a la qual des d’Òmnium Garrotxa animen a participar-hi a tots els seus socis.

x