La FCF es proposa augmentar la dotació econòmica per a campanyes de clubs de futbol territorial de cares a la temporada que ve

Fa gairebé dos anys que va esclatar la pandèmia i a per a molts clubs petits, arribar fins avui ha suposat i suposa un exercici de supervivència. Fa uns mesos, Olot Televisió va entrevistar el president de la FCF, Joan Soteras, que explicava que des de la federació han fet tot el que han pogut per reduir les despeses a clubs.


Joan Soteras, president FCF: Per mitjà de les campanyes #Orgullosa i ‘Tots som un equip’ i les campanyes de futbol base, vam pagar el 100% sense haver-se jugat el 100%, el 2020 i el 2021.

Les opinions d’alguns clubs de la comarca, però, són diferents.

Albert Danés, CEF Bosc de Tosca: Creiem que ens podrien haver ajudat més. Sobretot quan estàvem confinats, que teníem pagament a fer. Es  van deixar una mica a la ma de Deu.

Xevi Colomer, president CF Les Preses: Si que hi ha ajudes amb el tema de les mutualitats i subvencions, però jo penso que les ajudes de la FCF podrien ser més de les que són, amb el que arribem a pagar.

Toni Bosch, president CF Sant Roc: Si el Sant Roc tenim un pressupost d’entre 20 i 22.000 euros, la federació te’n dona 500. Jo crec que es podrien haver rebaixat quotes, també quotes d’àrbitres… podrien haver moltes coses i no han fet res.

Segons el president de la Federació Catalana de Futbol, és l’administració qui podria haver ajudat més, en tot cas, a les entitats esportives i assegura que ells van fer tots els esforços que van poder i que ja van sufragar una despesa de dos milions i mig d’euros pel portal del federat i la quota de clubs. Pel que fa el preu de les mutualitats, recorden que és un tema que depèn de la Federació Espanyola de Futbol i no considera que siguin cares, i menys quan s’han de fer servir. Soteras es presentarà a la reelecció a la presidència i assegura sentir-se orgullós d’haver set el president que s’ha recordat del futbol territorial, amb les campanyes que ha posat en marxa, i assegura que treballarà per ajudar encara més als clubs.

Joan Soteras, president FCF: Espero que la 22-23 i la 23-24 intentarem buscar diners, de no se on, perquè les campanyes nostres s’augmentin en dotació econòmica.

x