Gran primera meitat de lliga del 1a Catalana del CN Olot de waterpolo

La primera volta de la lliga del 1a Catalana de waterpolo del Club Natació Olot està sent més que bon. Els de Jan Ibern van pujar de categoria el curs passat i no s’esperaven trobar-se a la part mitja alta de la classificació tan aviat.


Jan Ibern, entrenador CN Olot waterpolo: Sabíem que el nivell era alt i al veritat és que estem sorpresos del rendiment que estem tenint. L’equip està molt bé.

Una de les claus del bon paper de l’equip a la lliga està sent el bon nivell ofensiu, però especialment el saber competir.

Jan Ibern, entrenador CN Olot waterpolo: Sobretot al competitivitat que estem mostrant: crec que no hi ha hagut cap partit en què hàgim estat molt inferiors al rival.

Com a aspectes a millorar, la part defensiva i segurament tenir un major to físic, donat que s’enfronten a molts filials, amb jugadors que moltes vegades doblen entrenaments amb el primer equip i el B. I és que la meitat dels equips amb qui competeixen són filials.

Els olotins estan cada cop més a prop de la permanència, el primer objectiu. Ara, però, es marquen competir i quedar el més amunt possible.

Jan Ibern, entrenador CN Olot waterpolo: Si que és cert que veient com ha anat evolucionant la temporada, ens agradaria lluitar i arribar a les últimes 3-4 jornades, amb opcions d’acabar a dalt, de la classificació.

A la 1a Catalana només té opcions de pujar el primer classificat, que a dia d’avui és un Mataró B, que sembla superior a la resta. Aquest dissabte, si el COVID ho permet, els olotins rebran el Sabadell B.

 

x