Les persones d’entre 18 i 29 anys podran rebre la tercera dosi de la vacuna quan hagin passat almenys 8 mesos des que van rebre la segona

La campanya de vacunació continua avançant amb les terceres dosis a la Garrotxa. Ara, les persones d’entre 18 i 29 anys podran rebre la dosi de record de la vacuna contra la covid quan hagin passat almenys 8 mesos des que van rebre la segona dosi. Una diferencia de gairebé tres mesos amb la resta de franges, que són 5. La gran majoria de persones d’aquesta edat no es podran vacunar fins al mes de març, perquè la campanya de vacunació per als majors de 16 anys va començar a l’estiu.


Segons Salut, hi ha 16.000 persones dins aquesta franja d’edat, principalment treballadors de serveis essencials, que sí que ja ho podran fer. Des de Salut també recorden que, en cas d’haver estat contagiat de covid, cal que hagin passat quatre setmanes de la infecció per poder-se vacunar.

Pel que fa a l’última franja que s’havia obert per rebre-la, la de persones d’entre 30 i 39 anys, divendres passat, a hores d’ara s’han vacunat amb la tercera dosi el 7,2%. Un 37,4% de garrotxins ja tenen les tres dosis de la vacuna.

x