Nova prova de foc per a un Hoquei Olot que vol continuar sumant

Després de la gran victòria aconseguida contra el Sant Just el cap de setmana passat, l’Hoquei Olot vol seguir sumant punts a la lliga.


Els de Jordi Garcia i Adrià Piera visiten aquest cap de setmana el Lleida Alpicat: tercers a la classificació, amb cinc victòries, tres empats i dues derrotes. Els olotins afrontaran el duel amb les baixes segures de Joan Sedano, que ha recaigut de la lesió, i de Lluc Jiménez, per acumulació de targetes. El duel es jugarà dissabte a partir de les vuit del vespre i serà el darrer partit de la primera volta. Segons el tècnic de l’Hoquei Olot, el Lleida és un dels rivals més forts de la lliga.

Jordi Garcia, entrenador CH Olot: “L’Alpicat és un equip que té jugadors molt experimentats en aquesta categoria, un equip molt elèctric i directe; juguen en una pista gran i de parquet; juguen sense ajudes… per mi és el millor equip de la categoria traient contra atacs. Serà un partit d’anades i vingudes i les haurem de trencar. Tenen molt gol, també”.

x