Xan Campos Trio encetarà la nova temporada del cicle Jazz Olot

Jordi Serrat, programador musical d’Olot Cultura: “És un cicle que cuidem molt. Tenim un públic exigent que li agrada el jazz ben fet. No podem fer broma i hem de triar propostes ben escollides”.


El jazz continuarà tenint un paper important en la nova programació d’Olot Cultura. De fet, el primer concert del cicle Jazz Olot arribarà aquest dissabte amb l’actuació del trio gallec Xan Campos a les vuit del vespre a la Sala el Torín. S’hi podrà escoltar el tercer treball de la banda, anomenat ‘Realismo’.

Jordi Serrat, programador musical d’Olot Cultura: “Si bé a les nostres terres no és conegut, ha fet gires arreu del món. Fa molts anys que funcionen junts.

Fa més de quinze anys que Xan Campos, actualment al piano, lidera el seu projecte més personal, acompanyat, això sí, d’Horario García al contrabaix i Iago Fernández a la bateria. La formació ha sigut reconeguda per aconseguir assentar les bases d’un estil propi més enllà d’aquest gènere musical. El cicle prosseguirà el març amb el concert de Momi Maiga i el maig amb l’actuació del trio Marco Mezquida.

x