El derbi entre el Figueres i l’Olot s’ajorna per casos de COVID al conjunt empordanès

La Unió Esportiva Olot no jugarà aquest cap de setmana. Aquest cap de setmana els d’Albert Carbó visitaven al Figueres, en el derbi gironí, però el duel no es podrà jugar per culpa del Coronavrius. El club empordanès té casos positius a l’equip i finalment el partit ha quedat suspès. Aquest és el primer cop aquesta temporada que la Unió Esportiva Olot no pot disputar un duel de lliga per culpa del COVID, un fet que es va repetir moltes vegades la temporada passada.

 

Albert Blázquez estarà uns mesos de baixa

El defensa i capità Albert Blázquez es perdrà el que resta de temporada. Des de principis de curs el besaluenc ha estat tocat estava del tendó d’Aquiles i després de valorar-ho s’ha decidit, aquesta setmana, operar-se i ajuntar les dues parts del tendó abans que es trenqui del tot. Mala notícia per l’equip i baixa sensible en defensa.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: Tot ha anat molt ràpid. Ens van avisar dimecres que el millor per ell era que passés pel quiròfan i aquest dijous l’han operat. Males notícies per ell i per tot l’equip perquè el perdem per tota la temporada.

x