Lluc Charles pren possessió com a regidor d’Ocupació i Formació Professionalitzadora a l’Ajuntament d’Olot

El ple d’Olot d’aquest dijous va començar donant compte de la composició de l’equip de govern i del grup municipal de Junts, així com de la composició de la Junta General del Consorci DinàmiG amb la presa de possessió del regidor Lluc Charles, que es responsabilitzarà de la regidoria d’Ocupació i Formació Professionalitzadora.


El jove estudiant del grau d’economia olotí, de 23 anys, substitueix Gemma Pujolar. Va ser el número 13 de la llista de Junts per Catalunya a les eleccions municipals d’Olot del 2019. Davant la renúncia de la persona que anava de número 12, Charles ha pres possessió del càrrec. Ho ha fet posant en valor la feina feta de la seva predecessora, i s’ha marcat com a objectius l’orientació i formació de les persones que els és difícil trobar un lloc de treball, que les persones que ja treballin tinguin bones condicions i estigui ben remunerades i retenir el talent de la ciutat.

Lluc Charles, regidor d’Ocupació a l’Ajuntament d’Olot: “Assumeixo aquesta responsabilitat amb molta il·lusió i ganes, no només de fer feina, sinó de fer-la ben feta. Encara que em puguin veure massa jove, aquesta és una raó de pes per assumir la responsabilitat i tenir l’oportunitat de treballar per al jovent de la ciutat, poder-lo representar i solucionar els seus problemes i inquietuds. Els que em coneixen saben que són un boig d’Olot, enamorat de la ciutat, de les nostres tradicions, dels nostres costums i, per què no dir-ho, enamorat d’aquest tret diferencial que representa el fet de ser olotins i que ens fa únics als ulls dels altres. Amb un immens esperit d’honor de poder ser un servidor públic olotí, assumeixo aquest enorme privilegi de ser regidor de l’Ajuntament d’Olot”.

x