L’Òmicron obliga LC Paper a aturar una de les seves dues línies de producció

Aturada la meitat de la producció a LC Paper, que ha notat la sacsejada de la sisena onada i ha hagut de prendre aquesta decidió després de nou contagis en els darrers dies.


Joan Vila, director general LC Paper: “De les nou baixes que tenim, quatre estan concentrades en un mateix lloc de treball. Amb tres torns no podem. Hem de parar i deixar que els contagiats es recuperin”.

Les conseqüències d’una aturada com aquesta es notaran a curt termini. No tant a la llarga, ja que durant l’any es podran anar recuperant les hores perdudes. A LC Paper no havien hagut d’aturar mai la producció per falta de personal i no s’havien topat, en tota la pandèmia, amb un brot d’aquestes magnituds.

Joan Vila, director general LC Paper: “Aquí tenim un lloc de treball segur on és difícil contagiar-se. Però ara el que ens trobem és que els treballadors es contagien pels fills que van a l’escola”.

Des d’LC Paper no amaguen que esperaven començar el 2022 d’una altra manera, venint de dos anys molt durs, i que aturar la producció és l’última de les difícils decisions que s’han hagut de prendre al llarg de tota la pandèmia, on l’empresa ha patit no només per la Covid.

Joan Vila, director general LC Paper: “El 2021 va ser el pitjor any de tota la història de l’empresa”.

x