El Sant Jaume de Llierca imposa la seva llei davant el Camprodon (4-0)

Partidàs aquest dissabte a la tarda a la Zona Esportiva de Sant Jaume de Llierca entre els locals i el Camprodon. El Sant Jaume ha imposat la seva llei en un partit que ha acabat amb golejada per 4 gols a 0. El primer gol ha arribat de la forma més inesperada, a la sortida d’un córner. Marc Pijuan l’ha picat de forma excel·lent per obrir la llauna. Mamadou Mballow ha definit molt bé una bona passada entre línies per marcar el segon de la tarda. Se li complicaven les coses a un Camprodon que només aconseguia fer mal amb accions aïllades o amb el talent individual de Abdessamad Akrich. A la segona meitat, els visitants han estat més sòlids defensivament, tot i que al minut 63, Miquel Gelis ha posat la bola a l’escaire dret de la porteria defensada per Joan Sala. Pijuan ha marcat el quart i definitiu gol de penal quan faltaven onze minuts per al desenllaç del matx. El filial de la Unió Esportiva Olot manté una meritòria cinquena posició de la classificació amb 26 punts, mentre que el Camprodon segueix cuer, amb set punts.

x