L’Hoquei Olot perd contra l’Alpicat però finalitza la 1a volta fora dels llocs de descens (7-1)

Que l’Alpicat és un dels millors equips de l’OK Lliga Plata no era cap secret i aquest dissabte l’Hoquei Olot en va patir les conseqüències. Zilken va avançar els locals i Iago Vázquez va aprofitar el refús d’aquest tir llunyà per posar el 2 a 0.


Només començar la segona part, però, els de Jordi Garcia van mantenir l’esperança: Tomàs Mercè la passa a Marc Prat per col·locar el 2 a 1. Seria, però, un miratge. L’Hoquei Olot va intentar anar a pel partit però l’Alpicat va fer el 3 a 1. El 4 a 1 arribaria de falta directa, després que els olotins arribessin a les deu faltes. Aquí el partit pràcticament es va acabar. Miquel Serret posaria, després, el 5-1; Iago Vázquez el 6 a 1; i Zilken el 7 a 1 final.

Jordi Garcia, entrenador Hoquei Olot: La primera part ha estat igualada. Podíem haver quedat 2 a 0, 0 a 2, 2-2… I a la segona fem el gol, però de seguida se’ns posen 3 a 1. I que vas a buscar el resultat et fan el 4. Si els vas a buscar ets pell, però no podíem ferres més. Ho hem dit al temps mort i hem decidit jugar-nos-la Aquesta derrota ens va bé per veure que una setmana pots guanyar a un bion equip però a la setmana següent et poden guanyar per molt.

Xavi Roy, entrenador Alpicat Lleida: Sabíem que si els hi plantejàvem un partit de jugar 50 minuts a un ritme tant alt, tard o d’hora es deixarien anar. La primera part ha estat igualada però la segona ha estat completament nostra. El resultat ha estat aampli per nosaltres, però encara ho podia haver estat més.

Els olotins tanquen la primera volta amb tres victòries, un empat i set derrotes, situats a la novena posició de la taula, amb quatre punts de marge sobre el descens.

x