Comencen les obres d’instal·lació de dos semàfors molt reivindicats a Olot

Fa ja uns quants anys que veïns i veïnes de la zona demanen un semàfor precisament aquí, a l’accés a la carretera que dona continuïtat a l’N-260 des de la rotonda de la Canya d’Olot.


És un punt de pas per als alumnes de l’institut escola Greda i, a la vegada, un punt de connexió viària molt transitat. És un tram perillós on s’hi han produït molts accidents, l’últim el passat mes de desembre.

Imma Muñoz, regidora barris Aj.Olot: “Estàvem pendents de l’informe del Ministeri i el dia 14 ens va arribar aquest informe per executar la instal·lació. Com que és el mateix contractista que ha d’instal·lar el semàfor del carrer Almogàvers ho farà tot alhora, primer un i després l’altre.” 

Aquest segon semàfor, a l’encreuament del carrer Almogàvers amb l’Avinguda de Girona, era una petició molt reivindicada de l’Associació de veïns del barri després de les obres de reordenació del trànsit, ara fa un any. De fet, en declaracions a Olot Televisió fa només unes setmanes, els veïns del barri seguien reclamant la instal·lació d’aquest punt semafòric.

Juan Correa, Associació de veïns del barri de Sant Miquel: “Pels que entren i pugen han de sortir per Almogàvers. Es van comprometre a posar un semàfor a al sortida. A la dreta encara va bé però a l’esquerra és un problema. Van posar un mirall, que per mirar-se va molt bé, però poca cosa més. És la lentitud en tot això.”

x