Els tres municipis de la Vall d’Aro ajornen el carnaval a l’abril i el CIT i les colles garrotxines prendran una decisió divendres

Les colles de Carnaval de la Vall d’Aro, Castell-Platja d’Aro, Santa Cristina d’Aro i Sant Feliu de Guíxols, d’Acord amb els seus respectius ajuntaments, han acordat postposar la celebració del Carnaval 2022 als dies 1, 2 i 3 d’abril, temps en què esperen que la situació sanitària del coronavirus i les normatives sanitàries siguin més favorables.

Els tres municipis ho han fet públic en un comunicat conjunt aquest migdia. La notícia dels municipis de la Vall d’Aro arriba després que Tossa de Mar, Lloret i Blanes decidissin suspendre els carnavals. Olot mira amb atenció les decisions que prenen altres municipis carnavalescs però no decidirà res respecte la celebració del carnaval fins el divendres vinent, 28 de gener, quan el Centre d’Inicitaives Turístiques, entitat organitzadora, es reunirà amb totes les colles de la Garrotxa i prendran una decisió consensuada. El canvi de dates dels carnavals a municipis com Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols condicionarà la participació de les colles garrotxines, tradicionalment molt actives en aquests carnavals de la Costa Brava.

x