La UE Olot continua líder tot i no haver jugat aquesta jornada

Malgrat no poder jugar a causa dels positius per COVID a la Unió Esportiva Figueres, la jornada no li va anar malament a la Unió Esportiva Olot.


L’Hospitalet va trencar la bona ratxa del San Cristóbal gràcies a un Joel Marín inspirat, que va fer un hat trick. Els dos primers els va fer a la primera part i el tercer a la segona. Kerobyan va fer el gol de l’honor pel San Cristóbal.
El Vilafranca no es va poder aixecar una errada al minut 10 que va acabar amb gol del Castelldefels, que es va acabar imposant 0 a 1. El Manresa de la seva banda va guanyar al Vilassar 2 a 1. El Girona B no va passar de l’empat a 0 a casa contra un rival de la part baixa de la classificació: el Sants. El Gramanet – Peralada es va ajornar.
La Unió Esportiva Olot és líder amb 37 punts i un partit menys. El Manresa, proper rival dels olotins, és segon amb 36. El Girona B és tercer amb 35 punts i un partit menys i l’Hospitalet és quart amb 33. El Peralada baixa a la cinquena posició i suma 30 punts i un partit menys.

x