Un total de 44 persones donen sang a Riudaura en el retorn de la campanya

Tornen les donacions de sang a Riudaura. Al municipi fa molt temps que es duen a terme dues campanyes cada any, però amb l’esclat de la pandèmia i per evitar riscos sanitaris, portaven molts mesos sense poder desenvolupar cap jornada de donació amb normalitat.


Elisenda Vidal, delegada Banc de Sang a Riudaura: “Per motius Covid no es podien fer aquestes donacions, però Riudaura sempre ha estat un municipi molt participatiu i solidari”.

Xavier Micó, regidor de Benestar Social i Salut de l’Aj. de Riudaura: “Era important tornar a arrencar, ara que la situació de restriccions ho permet. Aquí la gent sempre ha respost molt bé i ara és un moment molt important”.

Un total de 44 persones van acabar donant sang aquest dissabte a Riudaura. Hi va haver 4 oferiments que malauradament no es van poder completar. Es tracta d’una campanya, la que s’ha iniciat aquests deis, de vital importància en un moment on les donacions, lògicament, han disminuït a causa de les mesures sanitàries. Des dels organismes encarregats de les campanyes es fixen l’objectiu de tornar a les xifres de l’any 2019, i recorden la resta de donacions que són, ara, igual de necessàries que les de sang.

x