Unes 250 persones participen en la 28a edició de la Ruta de la Feixina amb un recorregut molt ben valorat

Miquel Riu, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Beuda: L’estimació de fa dos anys era de 300 persones, que va acabar sent una participació de 475. Amb la covid, no esperàvem aquesta participació, però estem contents amb el resultat.


Aquesta vegada sí, la Ruta de la Feixina va tornar a celebrar-se ahir al matí en el que va ser la 28a edició de la prova. El resultat, ja ho explicaven els organitzadors, més que positiu, aquest any, amb uns 250 participants entre els que van decidir fer el recorregut llarg, de 17 quilòmetres, o bé la Mini Ruta, que no arribava als cinc quilòmetres.

Bernat Sanz, alcalde de Beuda: Ni la pandèmia pot amb la marxa de la Feixina.

Normalment, la prova es vincula a algun projecte natural que s’estigui duent a terme a la comarca. Aquest any, es va agermanar amb el projecte “Arbres amb història” i al llarg del trajecte es van senyalitzar els arbres més emblemàtics o singulars.

Pere Giménez, participant: És el primer any que participem a la Ruta de la Feixina per estar aquí coneixent la gent del poble i amb moltes ganes.

Andrea Porcar, participant: Que els nens puguin conèixer una mica més l’entorn, perquè no hi ha gaires punts de trobada físics.

Molts d’aquests participants, sobretot, van destacar el recorregut. La prova, que no para de créixer, es va poder fer caminant o corrent, tot i que no era competitiva.

x