A Argelaguer estan farts dels continus actes vandàlics al camp de futbol

Fa uns dies va ser a Castellfollit i ara ha tornat a tocar a la zona esportiva d’Argelaguer. En aquest cas, però, ja són repetides les vegades que algú entra al camp de futbol i destrossa les instal·lacions. Fa unes setmanes van fer malbé la porta d’un dels vestidors, ara ja arreglada. Les banquetes també han set víctima d’actes vandàlics i fa pocs dies han rebentat la porta de la caseta on hi ha maquinària i les bombes dels aspersors d’aigua. Això i una tanca, per on es dedueix que entren els responsables d’aquestes bretolades. Robar, no els han robat res.

Artur Ginesta, alcalde d’Argelaguer: És xafar per xafar. Estem enrabiats al poble. No té cap sentit això que fan. És una estupidesa.

Actualment Argelaguer no té equip de futbol al poble però el seu camp és utilitzat freqüentment, tant pels partits de lliga dels veterans com, per algunes ocasions, perquè alguns equips van a disputar-hi partits quan plou, pel fet de tenir gespa artificial. No entenen perquè aquests individus no paren de fer-los-hi malbé les instal·lacions.

Artur Ginesta, alcalde d’Argelaguer: No sabem a què atribuir. No tenim un club de futbol estable al poble. Ningú se’ns pot venjar de res, per posar un exemple.

No sabem qui pot ser ni per què ho fa, però el que si saben és el perjudici econòmic que comporta per tots els veïns i veïnes d’Argelaguer.

Artur Ginesta, alcalde d’Argelaguer: Representa un perjudici econòmic pel poble, perquè si cada dues setmanes hem de fer reparacions d’aquest tipus… és un desastre.

Des de l’ajuntament també tenen clar que caldrà posar ma dura i protegir més, d’alguna manera, aquest espai apartat del poble.

Artur Ginesta, alcalde d’Argelaguer: Prendrem mesures. Ara ens hi posaran seriosos amb això. La intensió és posar un sistema per detectar qui és qui entra. I no tindrem compassió, si ho aconseguim esbrinar. Anirem a totes.

De moment des del consistori van posant denuncies, dels successius actes vandàlics amb què es van trobant.

x