Can Trona posa les lletres en el punt de mira amb un taller de ‘lettering’

El lettering, una tendència molt de moda actualment, que comença a despuntar a les plataformes digitals i que, sobretot, basa la seva creativitat en les formes de les lletres. Una dotzena de persones van assistir dissabte al matí a l’aula pedagògica de Can Trona per conèixe una mica més a fons aquesta pràctica. De fet, el taller coincidia amb l’objectiu del centre de recuperar tècniques antigues i de posar en valor l’artesania.

Miquel Alari, il·lustrador i escultor: És molt manual. És totalment artesà. Tendim a recuperar una part que amb el tema digital s’ha anat perdent. No m’esperava tanta participació. Normalment ha costat més. Aquesta vegada ha superat les expectatives.

Rosa Sans, participant: M’he decidit apuntar, perquè amb les meves germanes volíem a aprendre a fer cal·ligrafia. Hem descobert que no sabíem la diferència entre cal·ligrafia i lettering. 

L’activitat es va dividir en dos blocs, un més teòric i l’altre més pràctic, dibuixant i composant lletres, en una matinal que de ben segur va ser molt profitosa per totes les 12 persones presents a Can Trona.

x