Gastant Keks porta una nova cursa d’orientació a Riudaura

Riudaura va acollir ahir el segon capítol de la Lliga Comarcal d’Orientació que va estrenar l’entitat Gastant Keks fa poc més d’un mes. Una jornada sobretot protagonitzada per famílies i menuts que va consistir en dos anomenats ‘microsprints’ d’aproximadament dos quilòmetres. Grau Olivé va ser el campió de la prova i entre els dos circuits va sumar un temps de 20 minuts i 12 segons. Pau Bosch i Bernat Selva també van pujar al podi, amb un temps de 20 minuts i 57 segons i 21 minuts i 17 segons, respectivament.

Ferran Mayans, membre de Gastant Keks: Ha anat molt bé. S’han inscrit unes 120 persones. Però molt contents, perquè hi ha hagut molt bon ambient.

La pròxima activitat serà el 20 de febrer a Sant Esteve d’en Bas amb una modalitat semblant a la viscuda al poble riudarenc.

x