La Secció Dramàtica d’Els Catòlics exhaureix les entrades per l’obra ‘Adreça desconeguda’ de Kressman Taylor

Ferran Vallespí, membre de la Secció Dramàtica d’Els Catòlics: Un èxit total. Hem exhaurit les entrades. Això vol dir que la gent està molt contenta amb la nostra programació de teatre amateur.

Ens traslladem a l’any 1932. L’alemany Martin Schulse i el jueu nord-americà Max Eisenstein comparteixen una gran amistat i són socis d’una galeria d’art a San Francisco, Califòrnia. En el moment en què se separen es prometen escriure’s correspondències per mantenir l’amistat, però l’entrada del nazisme a Alemanya produeix un gran canvi en la seva relació. El grup de teatre Esplais de Castelló d’Empúries va representar diumenge a la tarda al teatre d’Els Catòlics l’obra Adreça desconeguda, de Kressmann Taylor, sota la direcció de Maria Rosa Oliveras.

Ferran Vallespí, membre de la Secció Dramàtica d’Els Catòlics: La cultura és important. Nosaltres apostem moltíssim perquè un diumenge al mes la gent digui anem al teatre. Sempre preus populars per gaudir de bon teatre.

Un total de 73 persones van presenciar l’obra. La propera serà el diumenge 20 de febrer amb la representació de l’obra ‘Garrí al forn amb compota de reineta’, a càrrec de El Mirall Teatre, de Blanes.

x