Mercadona apuja el sou dels treballadors un 6,5% aquest 2022 per garantir el poder adquisitiu de la plantilla

Mercadona apujarà un 6,5% el sou de tota la plantilla. Així ho ha acordat el Comitè de Direcció de l’empresa. L’objectiu és garantir el poder adquisitiu de les més de 93.000 persones que treballen per a la companyia arreu de l’estat espanyol i la decisió s’ha pres en coherència amb el seu model de qualitat total.

La mesura, que s’ha adoptat pel complex escenari que s’està vivint, vol reivindicar l’essencialitat de totes les persones que formen part de la companyia per adaptar-se amb agilitat i determinació. Mercadona defensa que són el millor actiu dels clients: com més satisfan ‘el cap’, com anomenen internament el client, més avança Mercadona.

Així, a partir d’aquest gener, el salari mínim d’entrada a Mercadona durant el primer any serà de 1.425 euros bruts al mes, és a dir, 87 euros mensuals més respecte del 2021. Mercadona fa anys que impulsa una política de Recursos Humans pionera en el sector que aposta per la conciliació, la formació i el desenvolupament personal i professional dels treballadors i les treballadores.
x