El Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc acaba la primera volta liderant la Lliga Territorial amb només una derrota

El Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc està protagonitzant una temporada impecable a la Lliga Territorial masculina. De moment, lidera la classificació amb 19 punts, conjuntament amb el Begur, que està segon. La victòria a casa diumenge davant el Bàsquet Olot va significar la novena consecutiva. Només ha perdut un sol enfrontament.

Xevi Corcoy, jugador del CBGX: El partit que hem perdut va ser el d’inici de temporada aquí a casa contra el Ripoll. Estem agafant ritme de creuer i sembla que la cosa va bé.

A més, és un dels equips més anotadors de la categoria, amb el veterà Xevi Corcoy com a líder. Al conjunt també hi ha altres cares conegudes de l’antic equip de Primera Catalana que tantes alegries va donar als amants del bàsquet fa més de quatre anys, com David González i Guillem Sala.

Xevi Corcoy, jugador del CBGX: Al principi l’objectiu era divertir-se, competir i està el més amunt possible. Ara que estem a dalt, l’objectiu és intentar quedar el més amunt possible. Si pot ser primer, primer i a veure què passa de cares a l’any que ve.

El Bàsquet Olot, això sí, els segueix de ben a prop, amb només una derrota més que el Santjoanenc. El seu entrenador es mostra optimista i ambiciós.

Guido Cengiarotti, entrenador de l’Olot: El Santjoanenc i el Begur estan nomes amb una derrota i nosaltres estem en dues. Si seguim treballant dur com estem fent als entrenaments, no tinc cap dubte que podrem seguir en la lluita per les primeres posicions.

El Santjoanenc començarà la segona volta dissabte a Ripoll, mentre que l’Olot visitarà el Sant Julià de Ramis.

x