Gran temporada del Divisió d’Honor del CTT Olot: líders a la lliga i debut d’Arashbir Singh (14 anys)

La temporada del Divisió d’Honor del Club Tennis Taula Olot està sent immillorable. Els olotins són líders del grup 2B, després de vèncer els dos enfrontaments en la darrera jornada a les Illes Balears. Destaca la victòria contra el potent Eivissa, a priori més forts que ells i equip a qui la temporada passada no van poder vèncer.

Diogo Pinho, jugador DH CTT Olot: Estem contents. Estem jugant a bon nivell. Hem guanyat a un dels equips favorits a pujar a Super divisió. I estem il·lusions per seguir fent una bona temporada.

Diogo Pinho assegura trobar-se en el millor moment de la temporada. Dels 14 partits individuals disputats n’ha guanyat 13. Marc Caymel està sumant, també, molts punts. Així com Arnau Roca. Ara bé, notícia aquests dies és el debut d’Arashbir Singh, jugador del club de només 14 anys, a Divisió d’Honor.

Diogo Pinho, jugador DH CTT Olot: Òscar Gallego està fent un excel·lent treball i la veritat és que és un detalla que aconseguim posar jugadors joves a altíssim nivell. L’Arashbir treballa, s’esforça, compagina esports amb estudis…

El primer objectiu és sempre la permanència, però tal i com estan sortint els resultats és inevitable parlar, almenys, d’atacar, un any més, l’ascens de categoria.

Diogo Pinho, jugador DH CTT Olot: Un cop estiguem a la fase d’ascens, mirar d’estar igual o millor. Hem d’estar el més alt nivell, per poder lluitar per aconseguir l’ascens.

Aquest dissabte, a partir de les cinc de la tarda, els olotins visiten el Mataró, els darrers classificats del seu grup.

x