La Biblioteca Marià Vayreda engega el projecte per dinamitzar els jocs de taula en família

Anna Colomer, sala infantil de la Biblioteca d’Olot: Durant aquest trimestre hem cregut que seria interessant que un cop al mes vingués una empresa que ens dinamitzés els jocs de taula, perquè moltes vegades potser no els acabem de conèixer o ens interessa jugar amb els més petits i no sabem quins llocs escollir.

I així ha sigut. Dissabte al matí la sala infantil de la Biblioteca Marià Vayreda es va omplir de famílies que buscaven passar una matinal divertida amb els jocs de taula com a companyia. L’equipament ha engegat aquest nou projecte per donar a conèixer nous jocs de taula.

Anna Colomer, sala infantil de la Biblioteca d’Olot: Hem dinamitzat molts jocs de taula. Han sigut des dels més menuts de tot fins a 12 o 13 anys. Jocs familiars, jocs de cooperació i jocs d’estratègia per a aquesta franja d’edat tan àmplia.

La Biblioteca va quedar sorpresa de l’acollida que va tenir la primera trobada i la quantitat de famílies que es van animar a conèixer el projecte.

Eva Sargatal: Nosaltres hem vingut a fer jocs de taula. Ens agraden bastant i hem vingut a provar els que no coneixíem.

Janinà Maià: Hem arribat i hem fet dues partides de jocs amb la seva cosina i el tiet. Hem fet uns jocs que era tant per nens de 4 com de 7 anys i hem pogut jugar tots junts. Ha sigut molt divertit.

La propera sessió es farà el febrer, tot i que la Biblioteca ja ha avisat que introduirà alguns canvis a la sala, a causa de la gran afluència que va tenir la matinal.

x