Olot ja supera els 36.000 habitants censats

Olot continua creixent. La ciutat no disposa de sol industrial per créixer més, però sí que ofereix una gran oferta laboral no només a la mateixa capital garrotxina, sinó també als pobnles del seu voltant. La feina i les oportunitats de treball són el motiu principal pel qual l’alcalde creu que cada vegada més gent ve a viure a Olot.

Pep Berga, alcalde d’Olot: “Som la ciutat de Catalunya amb un atur més baix i l’oferta laboral és molt àmplia. L’altre repte és que la feina estigui millor remunerada, estem treballant en aquest sentit”.

Si l’any 2020 es va trencar la barrera dels 35.000 habitants, enguany l’Idescat en comptabilitza 36.299. Un creixement que l’alcalde creu que no només es pot atribuir a l’àmbit laboral sinó l’entorn natural, la xarxa de comunicacions i l’equipament també influeixen en aquest creixement.

 

 

x