Aimar Moratalla: “El de la UE Olot és un projecte potent i vull ser un jugador important”

Aimar Moratalla ha estat l’escollit per reforçar la defensa de la Unió Esportiva Olot, després de saber que Albert Blázquez estarà uns mesos de baixa. Pot jugar de defensa i lateral i es defineix com un jugador físic i sòlid en aquestes posicions. Ha passat pel Girona i amb el Llagostera va arribar al futbol professional. Actualment jugava al Costa Brava, antic Llagostera, a la Primera Federació, equip en hores baixes. Igual que Jordi Xumetra, han canviat el Costa Brava per la Unió Esportiva Olot.

Aimar Moratalla, jugador UE Olot: Al final és un equip on no sortien bé les coses, a baixa a la classificació, canvi de propietaris i capacitat econòmica hi ha hagut canvis: A mi m’ha tocat, com a altres jugadors.

A Olot hi arriba il·lusionat, veient com de bé els hi està anant la temporada als garrotxins.

Aimar Moratalla, jugador UE Olot: És un projecte potent i l’equip ha d’anar cap amunt. És potent i engrescador i vinc amb la idea de seguir vinculat aquí.

Ve de dues categories més amunt d’on juga la Unió Esportiva Olot i està a cridat a ser un jugador protagonista.

Aimar Moratalla, jugador UE Olot: La responsabilitat és aportar l’equip el màxim que pugui. Vinc aquí a ajudar i a ser un jugador important per l’equip.

De fet, ja ha entrenat amb el grup. De moment es sent còmode.

Aimar Moratalla, jugador UE Olot: Han sigut molt bones sensacions. Amb l’Albert Carbó abans de venir aquí vam estar parlant i la veritat és que ha estat tot molt fàcil.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: Molt content d ela seva incorporació. Futbolista amb molta experiència, coneix part del grup, la categoria, ve de categories superiors…

El de Sant Antoni de Vilamajor ja està a punt per debutar diumenge contra el Manresa.

x