Arriba la pel·lícula més íntima i personal de Paolo Sorrentino al Cine Club

Després de la projecció de ‘Petite Maman‘ i ‘Sis dies corrents’, arriba la pel·lícula més intima i personal del director italià Paolo Sorrentino ‘Fue la mano de Dios‘ el divendres 4 de febrer al Cine Club. El film presenta la història d’un noi a Nàpols durant els anys 80. Sorrentino s’atreveix amb l’autobiografia, pivotant al voltant d’un succés que va marcar la seva adolescència, l’arribada de Maradona al Nàpols.

Jep Costa, Cine Club Olot: Sempre té aquest barroquisme que acaba fent i aquí, extranyament, és una pel·lícula molt personal i íntima.

‘La ruleta de la fortuna y la fantasía‘ serà la propera pel·lícula que es podrà veure l’11 de febrer. El cineasta japonès Ryūsuke Hamaguchi utilitza la idea de l’atzar com a motor de la vida de les persones i construeix tres històries sobre tres dones que no s’aclareixen amb els seus sentiments.

Jep Costa, Cine Club Olot: La primera història es basa en una relació de parella, la segona és una plaça d’universitat i el tercer, quan vam sortir del cinema, a tots ens va venir la mateixa frase.

‘El poder del perro‘, de Jane Campion i ‘Toda ha ido bien‘, de François Ozon seran els següents films que es podran veure. La projecció es pot veure als Cinemes d’Olot en gran pantalla en versió original subtitulada. La informació es pot consultar al lloc web del Cine Club.

x