El Club Skate Olot ja gaudeix de la zona ampliada a l’skate park

Des de fa unes setmanes els aficionats a l’skate ja poden gaudir de la nova part construïda a la Solfa. Tot i el fred, aquestes dies ja s’hi pogut veure força genet estrenant-les: tant particulars, com els membres del Club Skate Olot.

Toni Orozco, president Club Skate Olot: A part de tenir una mica més d’espai pe patinar, complementa tots els mòduls de la disciplina d’skate. Més la modalitat street, el més similar al que podem trobar al carrer (baranes, calaixos). El que teníem abans, eren més aviat rampes. Hem procurat que sigui una nova zona per a tots els nivells, i no només pels que en saben més. Això pel que fa a la mida dels obstacles.

Clàudia i Gus, usuaris: Tenim més lloc per patinar i ara quan hi ha molta gent, per exemple scooters i skateres, i així podem fer més coses tots.

Una mica més d’una desena d’infants i joves participen cada dijous, de 6 a 7 de la tarda, a les classes d’en Toni i el Club Skate Olot. Mica en mica van millorant el trucs, i amb unes millors instal·lacions, és més fàcil motivar-se a fer coses noves i progressar. El que també s’ha notat aquests dies és gent nova que ve a fer ús d’aquestes instal·lacions.

Toni Orozco, president Club Skate Olot: Hem notat un increment de riders d’altres zones properes. De Girona, de Vic, de Figueres, que han vingut a conèixer el que fem aquí a Olot.

Nora i Lia, usuaris: Nosaltres venim de Molló. Ens van treure l’skate park de Camprodon, que era l’únic que teníem el Ripollès. I vam conèixer aquest parc i tots els nanos del Club Sakte Olot, en Toni. Venim i ens ho passem molt bé.

Èric, usuari: vaig veure un dia que en Toni feia classes aquí i m’hi vaig apuntar.

L’ajuntament d’Olot es segueix implicant en la millora de l’skate park de la capital garrotxina. El proper pas, segons el Club Skate Olot, seria construir una piscina, un element típic, també, d’aquest tipus d’instal·lacions.

x